Välj en sida

Genom att beställa varor från vår onlineshop godkänner du våra villkor. 

  

Åldersgräns

 Om du är minderårig (yngre än 18 år) så måste du ha målsmans godkännande för att få beställa från oss.

 

Ångerrätt

Ångerrätt innebär att du i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen har rätt att frånträda ditt avtal inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag då du som konsument tar emot varan. Under ångerrätten kan du frånträda avtalet genom att lämna eller sända oss ett meddelande om att du önskar göra så. Vi har enligt distans- och hemförsäljningslagen skyldighet att snarast och senast 30 dagar efter att vi mottagit den returnerade varan återbetala vad du betalat.

Ångerrätten gäller endast om varan hålls i väsentligen oförändrat skick.

Ångerrätten gäller INTE för egen designade High Heels, trosor och kallingar.

Öppet köp

Soon Yours erbjuder, utöver den lagstadgade ångerrätten, öppet köp. Om du inte är nöjd med dina varor kan du returnera utan kostnad inom 14 dagar från fakturadatum. Det enda kravet för fri retur är att varorna är oanvända och att förpackning inte är skadad. Om varan är använd godkänns inte returen. Skor ska vara i kartongen du mottog dem i. Kartongen ska vara i väsentligen oförändrat skick.

Så fort vi fått returpaketet granskas det och givet att det är utan anmärkning sker återbetalning inom 30 dagar.

Återbetalningen görs av säkerhetsskäl endast till samma kort/konto som den ursprungliga betalningen gjordes ifrån. Vid eventuell återbetalning av kortköp krediteras ditt kort med hjälp av ett unikt referensnummer som identifierar transaktionen. Din kortinformation har alltså inte sparats av Soonyours.com.

Returer får inte skickas mot postförskott eller efterkrav – dessa kommer inte att lösas ut.

Vill du byta storlek eller byta till en annan vara: returnera varan som du fått och lägg en ny order på skorna du vill byta till.

Öppet köp gäller INTE för egen designade High Heels, trosor och kallingar. 

Retur

SOM KUND:

kan du anmäla din retur via ditt kundkonto 

SOM GÄST:

skicka ett mejl till contact@www.soonyours.se med ämnet RETUR. Sen skickar vi en returfraktsedel till dig, som du använder för att skicka tillbaka varan/varorna.

Emballera paketet väl för att undvika fraktskador. Undvik till exempel att klistra fast fraktsedeln på skokartongen eller skicka den utan ytterligare emballage. Se till att få ett kvitto på returen från paketutlämningsstället, där kolli-ID för returen framgår. Det gör det lättare att följa upp returleveransen, om det skulle behövas.

Personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av kommer att hanteras av Soon Yours i egenskap av personuppgiftsansvarig. De personuppgifter du lämnar till oss, så som adress, namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, vid kreditprövning, för att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Soon Yours.com och dess närstående bolag. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att Soon Yours.com ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig.

Minderåriga

Om du är minderårig (yngre än 18 år) så måste du ha målsmans godkännande för att få beställa från oss.

Tryckfel

Vi reserverar oss för tryckfel och felprissättningar på sajten och förbehåller oss rätten att avslå ordern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flera Betalningslösningar

Vi levererar över hela världen!

+46(0) 451 76 62 60

Soon Yours

Björkliden 7 281 51 Hässleholm Sverige

+46(0)451-76 62 60
support@soonyours.se

 

Betalningsalternativ

VISA
MASTERCARD
SWISH
FAKTURA