Välj en sida

RETUR & ÅTERKÖP

Hur gör jag för att byta en vara?

Vill du byta storlek eller till en annan vara: returnera varan som du har fått och lägg en ny order på det som du vill ha istället.

 

Hur returnerar jag en vara?

Lägg tillbaka varan i den förpackningen du mottog den i. Slå in paketet med papper eller plast och emballera det ordentligt. Skor ska vara i kartongen du mottog de i. Kartongen ska vara i väsentligen oförändrat skick.

– Med retursedeln / registrering av returen via ditt kundkonto står GTP Onlineshop för frakten. Fäst retursedeln utanpå paketet.

– Lämna in paketet på paketutlämningsstället.

– Se gärna till att få ett kvitto, där kolli-ID för returen framgår. Det gör det lättare att följa upp returleveransen, om det behövs.

SOM KUND:

kan du lätt anmäla din retur via ditt kundkonto -> MY MERCHANDISE RETURNA

 

SOM GÄST:

skick ett mejl till onlineshop@gtptt.com med ämnet RETUR och en förklaring, varför du vill skicka tillbaka varan/varorna.

 

När måsta jag skicka tillbaka varorna för att få pengarna tillbaka?

Du har öppet köp i 14 dagar från det datumet då vi levererade din beställning. Under den perioden kan du helt kostnadsfritt skicka tillbaka varan och få dina pengar åter.

 

Hur vet jag, att ni har mottagit min retur?

Du får en bekräftelse via mejl till den e-postadressen du har registrerat hos oss så snart din retur har blivit registrerad utav vårt lager.

 

När och hur får jag mina pengar tillbaka?

Vi gör en återbetalning av godkända returer inom 30 dagar från att vi mottog varan. Med hjälp av returfraktsedeln identifieras ditt kundärande automatiskt. Vid kreditkortköp krediteras alltid kortet. 

 

Jag vill bara returnera delar av min order?

Ta kontakt med vår kundservice per telefon eller mejl.

 

Hur reklamerar jag en produkt?

Kontakta vår kundservice på telefon: +46 451 766 620 eller genom att skicka e-post till: onlineshop@gtptt.com och berätta, varför du vill reklamera varan. Kundservice hjälper dig med reklamationen. Skicka tillbaka varan. När vi har mottagit varan och godkänt reklamationen, får du tillbaka pengarna du har betalt för varan.

Flera Betalningslösningar

Vi levererar över hela världen!

+46(0) 451 76 62 60

Soon Yours

Björkliden 7 281 51 Hässleholm Sverige

+46(0)451-76 62 60
support@soonyours.se

 

Betalningsalternativ

VISA
MASTERCARD
SWISH
FAKTURA